Privacy statement

In het kader de AVG vind je onderstaand het privacy statement van PaulSinnema.nl

Persoonsgegevens die worden verwerkt

PaulSinnema.nl verwerkt alleen uw persoonsgegevens als u zelf contact opneemt via e-mail en mij uw persoonsgegevens verstrekt. Dit zijn de volgende gegevens:

  • uw voor- en achternaam;
  • uw e-mailadres;
  • uw IP-adres.

Waarom zijn deze gegevens nodig?

PaulSinnema.nl verwerkt deze persoonsgegevens om contact met u op te nemen als u daar om verzoekt.

Hoe lang bewaart u mijn gegevens?

Ik bewaar uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard.

Delen met anderen

Ik verstrek uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Volgen websitebezoek

Op deze website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. PaulSinnema.nl gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

WordPress Statistieken

PaulSinnema.nl is een self-hosted WordPress weblog. Hierbij wordt er ook gebruik gemaakt van de WordPress.com statistieken functie om bij te houden hoeveel bezoeken er gebracht worden aan de pagina’s en posts van deze blog. Hierbij worden de datum, tijd en de opgevraagde pagina/url, informatie als de gebruikte browser, de website die een bezoeker bij PaulSinnema.nl gebracht heeft of zoektermen die gebruikt zijn geregistreerd. Dit gebeurt anoniem en kan niet via IP-adressen herleid worden naar individuele bezoekers.

Toestemming voor het plaatsen van cookies

Voor zover nu duidelijk is in de Telecommunicatiewet en het wetsvoorstel van oktober 2014 mbt de wijziging van artikel 11.7a, de zogeheten Cookiewet, vallen alle cookies die door PaulSinnema.nl gebruikt worden onder de uitzonderingen waarvoor geen toestemming vereist is.

Uitschakelen of verwijderen van cookies

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser. Ook zijn er tools als Ghostery om inzicht te krijgen in welke cookies er geplaatst worden inclusief de mogelijkheid deze blokkeren

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar paul@paulsinnema.nl. Ik reageer zo snel mogelijk, uiterlijk binnen vier weken, op uw verzoek.

Beveiliging

Ik neem de bescherming van uw gegevens serieus en neem passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Deze site maakt gebruik van een betrouwbaar SSL-Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van deze site en verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact via paul@paulsinnema.nl

Over de schrijver:
Paul (1978), werknemer, echtgenoot en vegetariër, schrijver van stukjes op het internet sinds 2003.

Archief

  1. Gespannen
  2. Smaak
  3. Fastfood
  4. Seksdagboek
  5. Zomergast
  6. Kernwaarden
  7. Mezelf
  8. Draagtas
  9. Grens
  10. Anders
  11. Migrantenkind
  12. Hemelvaartsdag
  13. Soundtrack
  14. Avontuurlijk
  15. Boekenweekgeschenk
  16. Veertig
  17. Vluchten
  18. Dankbaar
  19. Boegbeeld
  20. Theepot
  21. Rolmodel
  22. Singles Day
  23. Dinky
  24. Phil
  25. Schnitzelgate
  26. Freakshow
  27. Lustobject
  28. Mansplaining
  29. Kleinburgerlijk
  30. Praatpaal
  31. Thijmen
  32. PrEP
  33. Nepnieuws
  34. Homojaren
  35. Gaymer
  36. Queer
  37. Sportsokken
  38. Messias
  39. M/V
  40. 365
  41. Jesse
  42. Magnum
  43. Mineur
  44. Xenofobie
  45. Kinderloos
  46. Familieportret
  47. Hygge
  48. Dood
  49. Jaloezie
  50. Verdraagzaamheid
  51. Formule
  52. Rustplaats
  53. AbFab
  54. L’HETERO
  55. Iris
  56. YouTuber
  57. Playboy
  58. Cliffhanger
  59. Angst
  60. Poepen
  61. Windei
  62. Betovering
  63. Boycot
  64. Torso
  65. Feestdag
  66. Worst
  67. Schuldgevoel
  68. GTA 5
  69. Kratfiets
  70. Lidmaatschap
  71. Grijs
  72. Poppedeintje
  73. Drugspand
  74. Reisgids
  75. Souvenir
  76. Joggingbroek
  77. Stoned
  78. Nederlaag
  79. Dadbod
  80. Adonis
  81. Zwart-Wit
  82. Moederdag
  83. Filmhuis
  84. Enya
  85. Bodyscan
  86. Uurtje
  87. IJsblokjes
  88. Nederlands
  89. Fomo
  90. Achterbuurt
  91. Echtgenoot
  92. Help
  93. Infaam
  94. Joint
  95. Vuurwerkplicht
  96. Domino-effect
  97. Kast
  98. Eiland
  99. Openhartig
  100. Vinkjes
  101. Spam
  102. Vinyl
  103. Flow
  104. Trend
  105. Uitspraak
  106. Glamping
  107. Boekverfilming
  108. Advertorial
  109. Komkommernieuws
  110. Cocoonen
  111. Soap
  112. Hypocriet
  113. Asfaltvibe
  114. Tendentieus
  115. Zurigheid
  116. Meezinger
  117. Spitsvondig
  118. Paranoia
  119. Nachtegaaltje
  120. Kleurloos
  121. Selfie
  122. Zesendertig
  123. Caps lock
  124. Mol
  125. Lidl
  126. Piet
  127. Rouwkaart
  128. Sandaal
  129. Stijlbreuk
  130. E-reader
  131. Viral
  132. Vegetariër
  133. Douglas
  134. Minimalisme
  135. App
  136. Chocoladekruidnoot
  137. Natuurmonument
  138. Kledingvoorschrift
  139. Modenicht
  140. Tongen
  141. Imago
  142. Ontvrienden
  143. Hipster
  144. Weigerambtenaar
  145. Enigma
  146. Huwelijksaanzoek
  147. Schoonmaakster
  148. Verlangen
  149. Luguber
  150. Poezen
  151. Autoreply
  152. Jim
  153. Resort
  154. Kringverjaardag
  155. Hit
  156. Triangel
  157. Gothic
  158. Opstandig
  159. Vlucht
  160. Überbitch
  161. Amoebe
  162. Watjes
  163. Kapsel
  164. Metroseksualiteit
  165. Cabrio
  166. Oor
  167. Herdenking
  168. Klunen
  169. 2012
  170. Futiliteiten
  171. Talkshow
  172. Varkens
  173. Plausibel
  174. Kredietcrisis
  175. Vergrijzing
  176. Gelul
  177. Schaamhaardracht
  178. Reusachtig
  179. Arie
  180. Voornemen
  181. Opzegging
  182. Midlifecrisis
  183. Doelgroep
  184. Medeplichtig
  185. Bedbeslommeringen
  186. Plattelandsmentaliteit
  187. Alfamannetjes
  188. Koninginnedag
  189. Teenslipper
  190. Eau de toilette
  191. Boekenlijst
  192. SMS

© Paul Sinnema