26/08/2008 Bedbeslommeringen


Er circuleert in de media al maanden een gerucht over het bestaan van een sextape van Britney Spears en haar ex-partner Adnan Ghalib. Britney had hem ontmoet toen hij voor haar huis stond te fotograferen. Als superster verliefd worden op een paparazzifotograaf terwijl haar complete privé-leven op straat lag door de roddelbladen, dat vond ik heel romantisch.

Natuurlijk wist iedereen van tevoren dat dit hedendaagse liefdessprookje gedoemd was te mislukken. Een fotograaf laat zo’n buitenkans om de relatie uit te buiten, door familiekiekjes te verkopen aan de pers, niet liggen. Mijn voorgevoel klopte want Britney bleef tijdens de relatie wekenlang voorpaginanieuws.  De fotograaf heeft met het op de gevoelige plaat vastleggen van Britney’s privé-leven waarschijnlijk een klein fortuin verdiend. Zijn vermogen zal met nog een paar miljoen zijn gegroeid sinds Britney de originele sexvideo van hem heeft opgekocht.

Gelukkig zijn Britney’s bedbeslommeringen mij bespaard gebleven. Ik ben namelijk al meerdere malen ongewenst geconfronteerd met verschillende schaamstreken van beroemdheden. Het uitgemergelde lichaam van een half ontklede Amy Winehouse, een ontsnapte tepel van Lily Allen en de onthaarde schaamlippen van Britney, ik heb ze allemaal mogen aanschouwen. Je gaat bijna terugverlangen naar de tijd dat een wilde bos schaamhaar nog in de mode was.

Ik ben godzijdank geen bekende Nederlander want mijn homevideos zijn een stuk minder interessant dan die van Paris Hilton en Rick Salomon. Al zouden fotografen hun handen vol hebben aan het voor het nageslacht vastleggen van mijn modeflaters. Ik heb altijd een ‘badhairday’ en mijn smaak in kleding laat het dagelijks afweten. De wereld hoeft niet massaal met mij mee te leven als er een openbare verkoop van mijn inboedel nodig is om mijn creditcardrekening af te betalen. Kijkend naar de roddelbladen is het een luxe dat alle smerige details binnenskamers blijven als ik het niet ‘tot de dood ons scheidt’ volhoud met een partner.

Ondanks dat ik het voor de sterren vreselijk gênant vindt dat hun leven op straat ligt, smul ik er zelf ook van. Ik vond het fijn om op een sexvideo te ontdekken dat Pamela Anderson putten in haar bilpartij heeft en dat Fred Durst grijs wordt. Ik was geshockeerd om op de sextape van Colin Farrell te ontdekken dat piemels van twintig centimeter echt bestaan. De huwelijkscrisis en boedelscheiding van Madonna en Guy Ritchie leidt mooi mijn aandacht af van mijn eigen relatieproblemen.

Eigenlijk is het voor mij enorm geruststellend dat, ondanks al het geld en schoonheid, de sterren doodgewone mensen blijken te zijn.

RSS Feed | Contact | Privacystatement | © 2022 Paul Sinnema